Telefoonnummer : 06-2504707
Email adres : Info@niftynails.nl

Cadeaubonnen

Nu verkrijgbaar
Leuk als cadeau te geven

Cadeaubonnen in elk gewenst bedragGellak ( Gellpolish )


Voordelen van gellak of ook wel genaamd gelpolish is dat dit de natuurlijke nagel versterkt en het blijft wel 2 tot 3 weken
mooi zitten en zo blijven de nagels er mooi verzorgd uitzien zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.
Gellak is niet schadelijke voor de natuurlijke nagel en is na het aanbrengen ( en uitharden onder een UV / Led lamp) direct droog.
Je nagels scheuren en breken minder snel.
Gellak groeit met je eigen nagel mee en afhankelijk van hoe snel je nagels groeien ( nagels van handen groeien sneller dan van de voeten)
is het advies tussen de 2 en 4 weken een nieuwe behandeling met gellak te laten uitvoeren.

Ik behandel zowel de handen als voeten.

10-07-2019

Dadi' Oil v anaf vandaag bij mij in de studio verkrijgbaar .

Dadi' Oil by Famous Names is een verzorgende nagel- en huidolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten, aan de nagelriemen en wonderen doet voor de huid! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.


16-05-2019